16. martā plkst. 14.00 Madonā, Blaumaņa ielā 3, Madonas biznesa inkubators aicina uz atvērto lekciju "Kā noteikt produkta potenciālu?", kuru vadīs mārketinga konsultāciju uzņēmuma Inspired Academy lektors un Valmieras biznesa inkubatora vadītājs Jānis Kļaviņš - uzņēmējs un mārketinga profesionālis ar vairāk kā 10 gadu pieredzi nozarē.

Lekcijas laikā varēs uzzināt, kā izpētīt produkta pieprasījumu un saprast, vai piedāvātais produkts un pakalpojums būs dzīvotspējīgs, kā arī izvērtēt potenciālos klientus un tirgus situāciju.

Uz bezmaksas semināru aicināti visi interesenti, kas vēlas attīstīt savas biznesa idejas un novērtēt to dzīvotspēju. Savukārt, biznesa inkubatorā uzņemtajiem dalībniekiem paralēli norisinās arī slēgtais lekciju kurss, kura ietvaros visa gada garumā ik mēnesi dalībnieki apgūst mārketinga zināšanas un paralēli strādā ar savu uzņēmumu attīstīšanu. Iekšējo mācību kursu inkubatora klienti var apgūt attālināti no jebkuras vietas, jo tas tiek pārraidīts arī interneta tiešraidē.

Lūgums semināram iepriekš pieteikties www.liaa.gov.lv mājaslapā vai sazinoties ar Madonas biznesa inkubatora vadītāju Ivetu Vabuli (29177941, iveta.vabule@liaa.gov.lv) vai projektu vadītāju Lienu Hačatrjanu (26568654, liena.hacatrjana@liaa.gov.lv).

 

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.