Noslēdzies makulatūras savākšanas konkurss bibliotēkām, muzejiem un arhīviem!

Makulatūras savākšanas konkurss ik gadu apvieno simtiem iedzīvotāju un organizāciju darbinieku, veidojot izpratni, ka katra grāmata, periodikas izdevums, sējums vai kopotie raksti, kas tiek izņemti no apgrozības, var uzsākt jaunu – otru dzīvi un ir nozīmīgs posms jaunu produktu ražošanā.

No 2016. gada 2. maija līdz 17. novembrim bibliotēkām, muzejiem un arhīviem bija iespēja nodot SIA "Līgatnes papīrs" makulatūru, lai tā tiktu nodota otrreizējai pārstrādei un jaunu papīra izstrādājumu izgatavošanai, un piedalīties SIA "Līgatnes papīrs" rīkotajā makulatūras savākšanas makulatūras savākšanas konkursā!

Lai konkursu padarītu aizraujošāku, SIA "Līgatnes papīrs" šogad apbalvo dalībniekus, kuri nodevuši visvairāk makulatūras, dāvinot tiem "RD Electronics" dāvanu kartes. Sīvā konkurencē konkursa noslēguma rezultāti ir šādi:

1. vieta – dāvanu karti 150.00 EUR vērtībā saņem Lubānas Pilsētas bibliotēka, no kuras konkursa ietvaros tika saņemti 6732 kg. makulatūras;

2. vieta – dāvanu karti 100.00 EUR vērtībā saņem Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Sporta nozares bibliotēka, no kuras konkursa ietvaros tika saņemti 4850 kg. makulatūras;

3. vieta – dāvanu karti 50.00 EUR vērtībā saņem Jūrmalas Centrālā bibliotēka, no kuras konkursa ietvaros tika saņemti 4730 kg. makulatūras.

Kopējiem spēkiem no konkursa dalībniekiem šogad tika savāktas 132 tonnas makulatūras.

Par katru nodoto makulatūras tonnu konkursa dalībnieki saņems 5 kg A4 biroja papīru.

Jaunākie notikumi

16
Apr
Meirānos (pie bijušajām mehāniskajām darbnīcām "Berlīne")

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.