Investējot turpat 350’000 eiro, Lubānā Ozolu ielā 11 pēc renovācijas durvis vēris vietējais veikals „top!”, kura tirdzniecības zāle tika paplašināta līdz 300 m2. Kopumā veikalā tiks nodrošinātas 13 darba vietas, un ciešā sadarbībā ar vietējiem uzņēmējiem būs pieejams arī vietējo novadnieku piedāvātais produktu sortiments.  

„Veikala tirdzniecības platība ir ievērojami paplašināta no 180 līdz 300m2, jo ir pārbūvēta gan tirdzniecības zāle, gan paplašināta produkcijas noliktava. Papildus tam labiekārtojām arī apkārtējo teritoriju un veicām jumta un fasādes remontdarbus. Šie uzlabojumi mums ļāvuši paplašināt šī veikala „top!” darbinieku komandu – mums pievienojas konditori, kas ikdienā rūpēsies par svaigu smalkmaizīšu, kā arī citu jau iemīļotu un jaunu gardumu cepšanu un gatavošanu. Apmeklētājiem šis nozīmē plašāku preču sortimentu, ērtāku un drošāku iepirkšanos, kā arī vietējo ražotāju izaudzēto un gatavoto produktu pieejamību. Veikala atklāšanas dienā un arī pēc tam esam pastiprināti pievērsuši uzmanību drošības pasākumiem, lai ievērotu visus drošības pasākumus un jo īpaši distances ievērošanu gan veikalā, gan ārpus tā,” atklāj veikalu tīkla “top!” mārketinga direktore un valdes locekle Ilze Priedīte.  

Veikals „top!” turpina ciešu sadarbību ar reģiona uzņēmējiem, un Lubānas „top!” būs pieejami SIA „Lazdonas Piensaimnieks”, SIA „Madonas Patērētāju Biedrība” (Madonas Maiznieks) un SIA „Aiviekstes klēts” (Lubānas vīnotava) produkcija. Preču sortiments Lubānas veikalā „top!” tiks papildināts saldumu, miltu un konservēto produktu grupās, kā arī alus un citu alkoholisko dzērienu sortimentā. Joprojām Lubānas „top!” tiks nodrošināta vietējo kulināru un konditoru gatavotie gardumi – dažādas smalkmaizītes, kūciņas, pīnes, štriceles, pīrādziņi, ruletes un tortes.  

Arī renovētajā veikalā „top!” tiks ievēroti visi valstī noteiktie obligātie drošības pasākumi. Veikala apmeklētāji tiks informēti par divu metru distances ievērošanu trīs dažādos veidos – plakāti, uzlīmes uz grīdas, kā arī informējot iekšējā radio sistēmā ar aicinājumiem lieki neuzturēties tirdzniecības telpās, kā arī būt atbildīgiem šajā pandēmijas laikā. Tāpat tiks stingri organizēts un kontrolēts cilvēku daudzums, kas vienlaicīgi atradīsies veikalā. Papildus tam tiks nodrošināti jau ierastie aizsardzības līdzekļi – aizsargsienas pie kasēm un aicinājumi iespēju robežās norēķināties ar karti, dezinfekcijas līdzekļi un vienreiz lietojamie cimdi, visa nefasētā pārtika tiek iepakota, netiek pieņemta tukšā tara un samazināts darba stundu skaits varonīgajiem „top!” darbiniekiem, lai arī viņi varētu atpūsties.  

„Aicinām visu sabiedrību būt atbildīgiem un slimības gadījumā palikt mājās. Apstiprinām, ka arī Lubānas veikalā „top!” nodrošināsim pastāvīgu produktu piegādi, līdz ar to visas pieprasītākās pārtikas preces būs pietiekamā skaitā, un nav nepieciešams drūzmēties. Joprojām aicinām plānot iepirkšanos laicīgi, ieturēt 2 metru distanci gan veikalos, gan uz ielas. Cilvēkus labā veselības stāvoklī aicinām sniegt palīdzību tiem līdzcilvēkiem, kuriem pārtikas un medicīnas preču iegāde ir apgrūtināta, nodrošinot bezkontakta preču piegādi. Jāsaprot, ka ne visus pasaulē izdomātos labās prakses ieteikumus var ieviest visa veida veikalos, tāpēc aicinām šiem izaicinošajiem laikiem tikt pāri visiem kopā un cieņpilnā attieksmē vienam pret otru,” aicina veikalu tīkla “top!” mārketinga direktore un valdes locekle Ilze Priedīte.  

Veikalu tīkls “top!” ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi “top!” Latvijā šobrīd darbojas 198 pārtikas veikali, no tiem 118 “top!” un 80 “mini top!”, kuri pieder 13 vietējiem uzņēmumiem: SIA “Firma Madara 89”, AS “LPB”, SIA “Dekšņi”, SIA “Mārksmens”, SIA “Madara 93”, SIA “Krista-A”, AS “Roga-Agro”, SIA “G.A.L.”, SIA “Ogres Prestižs”, SIA “Pārtikas veikalu grupa”, SIA “SP”, SIA “Palmas-S” un SIA “LM Jūrmala”. Kopumā tiek nodrošināts vairāk nekā 4000 darbavietu, atbalstot vietējos ražotājus un piegādātājus visā Latvijā.

Informāciju sagatavoja: 

Ilze Priedīte
Veikalu tīkla “top!” mārketinga direktore un valdes locekle

E-pasts: pr@toppartika.lv

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.